Un șofer-ambulanțier din cadrul SAJ Vrancea a murit în urma unui accident vascular cerebral la numai 49 de ani

4
8632


Colectivul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a pierdut zilele acestea un bun și drag coleg. Este vorba de Costel Chiper, angajat al SAJ Vrancea din anul 1999, care a părăsit subit scena celor lumești, la doar 49 de ani, trecând la cele veșnice în urma unui accident vascular cerebral.
A fost un bun camarad, cu suflet mare și mereu dispus să fie prezent acolo unde era nevoie de el, dar în ultimul timp colegii săi au putut observa o ușoară apatie la acesta. Au pus totul pe seama diabetului de care știau că suferă. Costel Chiper a  continuat să vină la muncă, însă a fost răpus de un accident vascular cerebral. 
La sediul SAJ Vrancea, colegii regretatului șofer-ambulanțier Costel Chiper sunt răvășiti. Niciunul dintre cei pe care i-am întrebat de cât timp îl cunoșteau nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Era un om extraordinar, mereu săritor, un om de mare nădejde. Nu ne vine să credem că s-a întâmplat asta… A venit la muncă până de curând, când ajunsese să fie tot mai slăbit, dar nimeni nu și-a putut închipui că o să se întâmple asta. Ne va lipsi enorm! Era acel om pe care puteai conta în orice moment, plin de viață și chef de muncă! Este extrem de trist ce se întâmplă, parcă de la an la an rămânem tot mai puțini…” au spus, printre lacrimi, colegii săi, alături de care a muncit o viață, salvând vieți.
Directorul medical al SAJ Vrancea, dr. Laurențiu Albiș, și-a exprimat regretele și tristețea resimțită la aflarea veștii că un bun coleg și prieten a părăsit pentru totdeauna instituția. „Cele mai adânci regrete și sincere condoleanțe familiei sale! Nici nu pot exprima în cuvinte durerea pierderii unui astfel de om. Nu m-a refuzat niciodată, a venit la muncă de fiecare dată când l-am solicitat, chiar dacă era acasă, în ziua sa liberă. Moartea sa a lăsat în sufletele noastre un gol imens. Rămas bun, prieten drag, Dumnezeu să te aibă în grijă!”, a spus dr. Laurențiu Albiș.
Mulți dintre aceia care l-au cunoscut pe Costel Chiper, angajați ai marii familii din sistemul sanitar focșănean, și-au exprimat regretele, postând diverse mesaje sau imagini pe rețelele de socializare. „Te-ai stins puțin câte puțin sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Rămas bun prieten și coleg drag, o să ne lipsești! Dumnezeu să-ți așeze sufletul tău bun în rândul celor drepți și suntem siguri că și acolo sus în ceruri vei fi omul mărinimos care-și ajută semenii. Să ne ierți dacă noi n-am fost atât de solidari la suferinț ta!„, transmite o fostă colegă!

Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.
                        Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here