Donațiile pentru familia fetiței bolnavă de cancer, căreia i-a ars casa, continuă!

1
2231


Ajutoarele destinate familiei Andreei, fetița de 4 ani bolnavă de cancer la ochi, căreia i-a ars casa, continuă să sosească. Alți focșăneni, impresionați de nenorocirea care a lovit această copilă, dar și pe frații, mama și bunica ei, au donat bani și au adus hăinuțe din simpla dorință de a contribui astfel la alinarea suferinței lor. Zilele trecute a venit la sediul redacției noastre un cetățean cu doi saci cu haine, iar un altul a dăruit familiei 200 de lei. De asemenea, o altă focșăneancă a donat ieri alți 200 de lei pentru familia greu încercată, în timp ce o persoană care se luptă cu aceeași boală și care a primit la rândul ei ajutorul semenilor, a donat 400 de lei. Toate aceste persoane au ales să facă aceste gesturi de omenie păstrându-și anonimatul, la fel ca și ceilalți doi donatori anteriori, care au contribuit cu 500, respectiv 400 de lei. 
Astfel, suma strânsă până în prezent pentru Andreea și familia ei este de 1.700 de lei, însă acești oameni rămași săraci lipiți pământului au în continuare nevoie de orice fel de ajutor. Povestea dramatică a acestei familii a fost descrisă pe larg într-o ediție anterioară a cotidianului nostru, și poate fi recitită accesând linkul: http://bit.ly/2fIgcC1.
    Andreea, frățiorul ei de trei ani și jumătate și surorile în vârstă de 6 ani și 1 an și jumătate, mama și bunica lor au, însă, în continuare nevoie de ajutor. Familia, care trăiește în satul Făurei, comuna Garoafa, nu mai are altceva decât pereții scorojiți și afumați ai casei și un tavan spart. Nu mai au niciun fel de mobilier, nu mai au lenjerii, haine, încălțări, aragaz, televizor, mașină de spălat, frigider, nu mai au tacâmuri, veselă, nu au sobă, nu mai au nici măcar actele de identitate și certificatele de naștere ale copiilor. Focul a mistuit tot. Absolut tot!
    Cea mai mare nenorocire este, însă, faptul că micuța Andreea are cancer. Depistată cu tumoră la ochiul drept și operată în vara acestui an, trebuie să meargă lunar la Spitalul Fundeni din București, pentru tratamentul cu citostatice, următoarea ședință fiind programată începând de miercurea viitoare.
    Familia nu are alte venituri în afară de cele patru alocații ale copiilor și pensia de CAP de 400 de lei a bunicii lor, Nastasia Sava. Așa că, haideți să fim noi, de această dată, Moș Nicolae și Moș Crăciun pentru fetița bolnavă de cancer și frățiorii ei! Fiecare dintre noi avem cu siguranță prin casă un obiect folositor pe care l-am putea dărui lor, așa încât să iasă din necaz! Dacă vreți să le dăruiți orice credeți că le-ar folosi unor oameni în situația lor, puteți să veniți cu donațiile la sediul redacției noastre din strada Tinereții nr. 1, vizavi de Școala nr. 10, le puteți duce la Primăria Garoafa sau direct acasă la nefericita familie (Silvia Sava – mama, Nastasia Sava – bunica) care locuiește pe strada Luminii nr. 14, sat Făurei, comuna Garoafa. Orice ajutor este, pentru ei, o reală binecuvântare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here