Un tânăr a blocat cu mașina intrarea pe strada Tinereții, mai bine de două ore

3
1542


Un tânăr de 21 de ani, din Focșani, a rămas în pană de combustibil la intrarea pe strada Tinereții din bulevardul Unirii, chiar pe mijlocul străzii. Băiatul, care conducea o mașină Citroen hidramată, a rămas fără carburant și mai bine de două ore a încurcat circulația în zonă. Tânărul șofer ne-a spus că autoturismul nu ar fi al lui, ci al unui prieten. „Indicatorul de carburant este stricat și nu indică exact câtă benzină este în rezervor. El (proprietarul-n.r.) nu are bani să repare indicatorul”, ne-a spus șoferul. Atât el cât și câțiva prieteni chemați în ajutor au încercat să mute mașina din mijlocul drumului, dar totul a fost în zadar.
Cum mașina nu a pornit nici după ce au fost puși câțiva litri de benzină în rezervor, șoferul și amicii săi au început să umble la motor. Unul dintre ei a adus un cablu de încărcat bateria, iar un altul încerca să pornească mașina. După aproximativ două ore, mașina a plecat din nou la drum.
La fața locului a ajuns și un polițist. Omul legii a dirijat circulația în zonă, pentru ca ceilalți participanți la trafic să poată tranzita fără incidente strada Tinereții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here