GALERIE FOTO : Șase cadre militare de la Brigada 8 LAROM au ieșit la pensie

2
1427


Șase cadre militare de la Brigada 8 LAROM au ieșit de marți la pensie. Patru dintre aceștia făceau parte din comandamentul brigăzii, iar doi de la Batalionul 81 și Batalionul 84. În cadrul unui ceremonial militar, a fost citit Ordinul ministrului Apărării Naționale de trecere în rezervă. „Astăzi (marți n.r.), 29 noiembrie, la sediul Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”, s-a desfășurat într-un cadru emoționant, ceremonia de trecere în rezervă a unui număr de 6 cadre aparținând comandamentului marii unități, precum și a batalioanelor 81 și 84. Aceștia sunt:
          – colonelul Roșu Eugen, șeful de Star Major al Brigăzii 8 LAROM;
          – locotenent-colonelul Onea Cornel, comandamentul Brigăzii 8 LAROM;
          – locotenent-colonelul Geană Marian, comandamentul Brigăzii 8 LAROM. Menționăm faptul că locotenent-colonelului Geană Marian, la trecerea în rezervă, i s-a acordat gradul de colonel;
          – maiorul Angheluță Sava, comandamentul Brigăzii 8 LAROM;
          – maistrului militar principal Èšiglă Liviu, din cadrul Batalionului 81;
          – plutonierului adjutant principal Nache Valentin, Batalionul 84.
Activitatea s-a desfășurat în prezența comandantului brigăzii, gl.bg. dr. Adrian Stroea, și a întregului personal al unităților subordonate dislocate în garnizoană – Batalionul 81 LAROM și Batalionul 84 Asigurare Date. În cadrul ceremoniei, comandantul brigăzii a dat citire Ordinului ministrului Apărării Naționale de trecere în rezervă și le-a adresat mulțumiri precizând: „Cu prilejul trecerii în rezervă vă aduc mulțumiri și apreciez înaltul profesionalism, probitatea morală și responsabilitatea de care ați dat dovadă în executarea atribuțiilor de serviciu de-a lungul întregii cariere”. Ceremonia s-a încheiat cu defilarea efectivelor marii unități care au prezentat onorul comandantului brigăzii, gl.bg.dr. Adrian Stroea, și proaspeților rezerviști. Le dorim colegilor noștri multă sănătate și pensie cât mai lungă!”
, se precizează pe pagina de facebook a Brigăzii 8 LAROM, fotografiile fiind realizate de Petruț Gogu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here