GALERIE FOTO : A început luna cadourilor! Magazinul Meca Events din Focșani a pregătit daruri UNICAT la prețuri foarte mici

0
4998


De astăzi, pregătirile pentru sărbători intră în linie dreaptă! În magazine se simte deja atmosfera Crăciunului, vitrinele sunt frumos împodobite, brazi, globuri și beteală ne încântă ochii, colindele ne aduc magia zilelor alături de cei dragi. Mulți dintre comercianți s-au aprovizionat cu marfă din belșug specifică sărbătorilor de iarnă, însă câțiva dintre ei au pregătit daruri unicat cu care vor să-și surprindă cumpărătorii. Unul dintre aceste magazine este Meca Events, care le oferă celor care îi trec pragul de la aranjamente florale cu trandafiri criogenați și plante uscate, până la ghirlande de brad cu blană și conuri.
Crăciunul reprezintă cea mai veselă perioadă a iernii, prilej cu care iubitorii acestei sărbători își decorează locuințele cu cele mai impresionante ornamente. Anul acesta, Meca Events vrea să aducă în casele celor din țară cât și din străinătate, un plus de frumusețe cu ajutorul aranjamentelor pregatite cu trandafiri naturali care rezistă până la 25 de ani, cu plante uscate și scoarță de copac. Pentru toate aranjamentele de Crăciun din acest an, Meca Events a folosit multe accesorii uscate, care sunt și parfumate în același timp, pentru a da un plus de prospețime încăperii în care sunt amplasate. Printre acestea se numară lavanda, feliile de portocale, scorțișoară, cuisoarele, în general mirodenii ce poartă aroma iernii. 
Meca Events a pus anul acesta în practică zeci de idei pe care le-a transformat în cadouri confecționate manual! Globuri din lemn perforate și personalizate, ghirlande de pom confecționate din blană și conuri, tablouri cu brazi realizați din bijuterii placate cu aur sau argint potrivite pentru a vă pregăti casa de venirea Moșului. Toate au fost realizate cu suflet pentru a vă surprinde persoanele dragi cu un cadou unic!
Deși sunt unicat, prețurile acestor cadouri realizate manual nu sunt cu mult peste nivelul celor fabricate în serie. Un aranjament cu trandafiri criogenați variază în funcție de dimensiuni de la 50 la 100 de lei. Globurile literă sau figurină costă între 7 lei si 20 lei, ghirlandele din blană și conuri de brad costă între 15 și 30 lei. Platourile cu lumânări și accesorii de Crăciun, personalizate,  variază de la 80 la 120 de lei.
La magazinul Meca Events găsiți și cadouri din cristal, argint, seturi de cești, tablouri, rame pentru fotografii și alte decorațiuni pentru casă.
Reprezentanții magazinului îi sfatuiesc pe cei care vor un cadou inedit de Crăciun, să plaseze comenzile cu cel puțin o săptămână înaintea sărbătorilor. Ca o surpriză pentru clienți, toate darurile care vor pleca de sarbatori de la magazinul Meca Events vor fi ambalate și decorate gratuit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here