Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784

Coaste de porc la cuptor


Rețetă filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară „Atelierul de gusturi”, inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

Ingrediente:
1 kg. coaste de porc
5 g. sare

Condimente:
10 g. piper mozaic
10 g. usturoi granulat
10 g. boia afumată
3 frunze de dafin
5 g. cimbru
2 g. curcumă
100 ml. Coca-Cola
100 ml. bere
50 ml. sos Barbeque
300 ml. ulei vegetal

Mod de preparare:
Se pregătește o marinată din sare, condimente (piper mozaic, usturoi granulat, boia afumată, frunze de dafin, cimbru, curcumă), Cola, bere, ulei și sos Barbeque.
Se presară piper mozaic și sare într-o tavă, se pun coastele de porc și se condimentează bine cu piper și sare. Se adaugă sosul marinat, se amestecă bine cu coastele și se lasă la frigider timp de 24 ore.
Apoi se pun coastele la cuptor, la 160 grade, timp de 180 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?