Hoți de bijuterii și bani, arestați preventiv. Ei au fost prinși ÎN FLAGRANT la Vânători

3
1762


Doi bărbați au fost arestați preventiv în urma flagrantului organizat vineri, la o grupare de hoți din locuințe, de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Focșani. Este vorba de Ionuț B., de 33 ani, și Vasile O., de 40 ani, ambii din localitatea Urechești, care au fost prinși în momentul în care încercau să fugă cu bani și bijuterii în valoare de 5.000 de lei, furate dintr-o casă din comuna Vânători.
Dacă vineri polițiștii nu au vrut să facă nici o declarație de presă cu privire la această acțiune, în cursul zilei de ieri, oamenii legii au precizat că cei doi hoți au fost reținuți. Ulterior au fost prezentați judecătorilor, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. „La data de 24 noiembrie a.c., ora 10.40, în urma unui flagrant organizat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Focșani, au fost prinși doi bărbați de 33 și 40 ani, ambii din comuna Urechești, în timp ce încercau să fugă cu bani și bijuterii în valoare de aproximativ 5000 lei, bunuri sustrase dintr-o locuință din comuna Vânători. În vederea documentării întregii activități infracționale au fost efectuate 6 percheziții domiciliare la mai multe locații, ocazie cu care au fost ridicate sume de bani, aparatură electronică, telefoane și obiecte folosite la săvârșirea de infracțiuni. De asemenea, au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și 4 autovehicule. Cei doi au fost reținuți și prezentați instanței de judecată și vor fi cercetați în stare de arest preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat”, au precizat polițiștii prin intermediul unui  comunicat de presă.
Reamintim că gruparea specializată în furturi de locuințe ar fi acționat încă de la începutul acestui an, doar la pont, în casele unde se știa cu exactitate că existau bani și bijuterii. Polițiștii îi aveau în vizor de mai mult timp, iar vineri au reușit să le organizeze un flagrant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here