VIDEO : Autospeciala NEINSCRIPȚIONATĂ de poliție „vânează“ șoferii vitezomani

9
3308


O mașină neinscripționată a Poliției Rutiere, dotată cu radar, s-a aflat în trafic, vineri, pe DN2 E85. În doar câteva ore, oamenii legii au surprins mai mulți conducători auto care au depășit cu mult viteza legală.
Șoferii vor trebui să se obișnuiască cu astfel de acțiuni ale polițiștilor de la rutieră, căci autospeciala neinscripționată va fi în trafic pe drumurile importante din țară. „Poliția Română își adaptează permanent mijloacele de acțiune la situația din teren. 24 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistați de polițiști, cu o autospecială neinscripționată, dotată cu aparat radar, în urma unei acțiuni pe D.N. 2. În perioada următoare, polițiștii vor intensifica acțiunile pentru salvarea de vieți, folosind și această autospecială. La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii au acționat pe D.N.2, cu o autospecială neinscripționată, dotată cu aparat radar, pentru siguranța traficului rutier. În doar 4 ore, polițiștii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectat legislația în vigoare și cărora le-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h. Polițiștii vor continua acțiunile cu autospeciala neinscripționată și în perioada următoare pentru siguranța participanților la trafic”, se precizează într-un comunicat al Poliției Române.

„Polițiștii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din București, care conducea pe D.N. 2, în localitatea Poșta Cânlău, județul Buzău, cu viteza de 183 km/h, în localitate. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. Un bărbat, de 39 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în localitatea Poșta Cânlău din județul Buzău, cu viteza de 110 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile”, se arată pe site-ul Poliției Române.
Oamenii legii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu prudență și să respecte legea: „Poliția Română vă recomandă să păstrați o distanță suficientă față de autovehiculul din față, să vă asigurați temeinic și să semnalizați la schimbarea benzilor de circulație. Respectați limita legală de viteză și indicațiile polițiștilor din trafic!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here