Doi soți, la spital cu răni grave în urma unui accident rutier produs la Greșu

0
1020


Doi soți din orașul Măcin, județul Tulcea, au ajuns la spital, joi, după ce s-au răsturnat cu mașina pe raza localității Greșu. La volan se afla bărbatul.
Conform polițiștilor, șoferul ar fi avut viteză. Cum carosabilul pe acea porțiune de drum era umed, bărbatul a pierdut controlul mașinii, care s-a răsturnat. Cei doi soți au fost transportați la spital, bărbatul fiind mai grav rănit. „La data de 24 noiembrie a.c., ora 13.50, pe DN 2D în localitatea Greșu, un bărbat de 54 ani, din orașul Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed și a pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a unei pasagere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.
În cursul zilei de ieri, starea celor doi nu era una foarte bună, motiv pentru care medicii de la Spitalul Județean au dispus trimiterea lor la o unitate din București. „I.V., femeie de 52 de ani din Tulcea, localitatea Ostrav, fractură torace corp vertebral, contuzie genunchi drept, contuzie toracică, accident rutier. Bilet de trimitere neurochirurgie Bagdasar-București. I.M. bărbat de 54 de ani din Tulcea, traumatism cranio-cerebral, fractură cominutivă, corp vertebral L3-accident rutier. Bilet de trimitere neurochirurgie Bagdasar-București”, se precizează în buletinul de presă al Spitalului Județean Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here