Adolescent accidentat pe trecerea de pietoni de un șofer de 21 de ani

2
1088


Mai multe accidente rutiere soldate cu victime s-au produs joi, pe drumurile din Vrancea. Potrivit oamenilor legii, accidentele au avut loc în Adjud, Focșani și Tîmboiești, victime fiind bicicliști, pietoni, căruțași și șoferi.
Primul accident a fost înregistrat la Adjud, un biciclist fiind acroșat de un șofer din localitate. „La data de 24 noiembrie a.c., ora 06.40, pe str. Vânători din municipiul Adjud, un bărbat de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist de 47 ani, din localitate, care circula pe drumul prioritar și a intrat în coliziune cu acesta. Conducătorul auto ar fi stat de vorbă cu victima și pentru că aceasta ar fi susținut că nu are leziuni, a plecat de la locul accidentului fără acordul polițiștilor, fiind identificat ulterior. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul informativ al IPJ Vrancea.
La Focșani, un șofer de 21 de ani a accidentat un pieton de 18 ani. „La data de 24 noiembrie a.c., ora 11.30, pe bld. Independenței din municipiul Focșani, un tânăr de 21 ani din comuna Tulnici, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un pieton de 18 ani, din localitate, care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal. În urma accidentului pietonul a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis polițiștii.
Un alt accident a fost înregistrat la Tîmboiești. Un căruțaș a pătruns pe E85 fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. „La data de 24 noiembrie a.c., ora 14.15, un bărbat de 58 ani din comuna Tîmboiești, în timp ce conducea un atelaj hipo pe un drum agricol din afara localității, la intersecția cu DN2-E85 a pătruns pe carosabil fără a acorda prioritate de trecere unei autoutilitare și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a căruțașului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai precizează în buletinul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here