Tânăr care se angaja pe perioade scurte ca șofer de taxi, acuzat că fura banii din încasări

0
4834


Un tânăr de 22 de ani, din localitatea Soveja, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat bani și bunuri dintr-un taxi. Ulterior, el a fost eliberat, dat fiind că procurorii au decis să nu-l mai prezinte la mandat, punându-l sub control judiciar.
Polițiștii spun că, pentru perioade scurte de timp, bărbatul reclamat se angaja ca șofer de taxi și, de fiecare dată, fugea cu banii din încasări. El a fost reclamat la poliție de un tânăr de 24 de ani, care le-a spus oamenilor legii că i-au dispărut din taxi 650 de lei. „La data de 14 noiembrie a.c., ora 18.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un tânăr de 24 ani, din localitate, cu privire la faptul că un tânăr de 22 ani, din comuna Soveja, i-ar fi sustras din autoturismul proprietate în regim taxi, suma de 650 lei. Persoana bănuită de săvârșirea faptei se angaja pentru perioade scurte ca șofer de taxi și sustrăgea sumele de bani obținuțe, precum și bunuri din interiorul autoturismului folosit. Tânărul bănuit de săvârșirea faptei a fost depistat și reținut pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate în vederea documentății întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
În cele din urmă, tânărul nu a mai fost prezentat judecătorilor cu propunere de  arestare preventivă, procurorii punându-l sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here