Tânăr de 18 ani arestat preventiv pentru furt și tentativă de furt

0
528


Tânărul de 18 ani, care la sfârșitul lunii octombrie a fost prins de polițiști în momentul în care pătrundea într-un garaj pentru a fura bunuri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Magistrații de la Judecătoria Focșani au decis arestarea acestuia pentru săvârșirea a patru tentative de furt calificat și furt calificat.
„La data de 31 octombrie a.c., ora 05.00, cu ocazia activităților specifice desfășurate, a fost depistat un tânăr de 18 ani, din municipiul Focșani, în timp ce încerca să pătrundă într-un garaj situat pe strada Miron Costin, de unde intenționa să sustragă mai multe bunuri. În urma documentării activității infracționale a tânărului, la data de 12 noiembrie a.c., față de acesta Judecătoria Focșani a dispus, arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea a patru infracțiuni de tentativă la furt calificat și furt calificat. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, se precizează în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
Decizia magistraților de la Judecătoria Focșani nu este definitivă. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului T(…) CIPRIAN NECULAI, cercetat pentru săvârșirea a 4 infracțiuni de tentativă la furt calificat (…) și o infracțiune de furt calificat (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.11.2016 până la 11.12.2016, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 12.11.2016, ora 16:20”, este decizia judecătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here