Dosare penale pentru şoferii care au încălcat legea

0
635


Polițiștii au întocmit dosare penale pentru mai mulți șoferi care vineri au încălcat legea.
               -„La data de 11 noiembrie a.c.,  ora 10.30, pe DJ 205H în localitatea Movilița, a fost depistat un tânăr de 21 ani din comuna Păunești, în timp ce conducea un ansamblu auto format dintr-o autoutilitară și o remorcă, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul. În cauză a fost întocmit dosar penal.
               -La data de 11 noiembrie a.c., ora 15.00, pe DN 2 în localitatea Haret, a fost depistat un bărbat de 55 ani, din comuna Bosanci, județul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară, iar în urma verificării autorizației  de circulație provizorie au fost găsite modificări la rubrica „valabilitate”. În cauză a fost întocmit dosar penal.
               -La data de 11 noiembrie a.c., ora 16.30, pe bld. Unirii din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 33 ani din comuna Vulturu în timp ce conducea un autoturism deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
               -La data de 11 noiembrie a.c., ora 19.30, pe bld. Gării din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 32 ani din orașul Odobești în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
    Polițiștii spun și unde trebuie să fiți atenți la radare:
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești; Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud; DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here