Incendiu în apartamentul unui bărbat bolnav psihic. Acesta a fost internat la Psihiatrie

0
1020


Un incendiu a izbucnit duminică, în jurul orei 16.00, într-un apartament de pe strada Aleea Echității din cartierul Sud al Focșaniului. Un bărbat a anunțat la 112 că dintr-un apartament învecinat iese fum. Imediat, la fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD. De asemenea, la locul indicat au ajuns și polițiștii, dat fiind că proprietarul apartamentului, care ar avea probleme psihice, s-a panicat și a devenit recalcitrant. În cele din urmă, el a fost încătușat și dus la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, unde a fost internat.
Pompierii militari au stins flăcările în scurt timp, astfel că incendiul nu a cuprins și alte locuințe din bloc. Cu toate acestea, proprietarul a suferit arsuri pe mâini și față, iar femeia care se afla în apartament cu acesta s-a intoxicat cu fum. „Un incendiu a izbucnit duminică, în jurul orei 16.00, pe Aleea Echității din Cartierul Sud. Bărbatul care a sunat a declarat că vede fum. La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un SMURD. Incendiul a fost imediat lichidat, dar au ars materiale textile și plastice din încăpere. În locuință se aflau două persoane, o femeie și un bărbat, se pare cu probleme psihice. Femeia a suferit o ușoară intoxicație cu fum, iar bărbatul are arsuri la nivelul feței și pe mâini”, ne-a spus locotenent Paul Bîndar, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de urgență Vrancea.
Vecinii celor doi susțin că aceștia și-ar fi incendiat singuri casa. Polițiștii spun însă că incendiul ar fi pornit în urma unui scurtcircuit, moment în care bărbatul, care ar avea probleme psihice, a devenit agitat. Comisar șef Alexandru Cara, adjunctul șefului Poliției Municipiului Focșani, spune că proprietarul apartamentului a fost încătușat, după care a fost transportat de polițiști la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, unde a și fost internat. „A fost un foc pornit de la un scurtcircuit în casa unui bolnav psihic. Din cauza faptului că s-a panicat și nu mai putea fi controlat, polițiștii i-au pus cătușele și l-au dus la secția de psihiatrie a spitalului”, ne-a precizat comisar șef Alexandru Cara, adjunctul șefului Poliției Municipiului Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here