ULTIMA ORĂ! Bărbat internat la Psihiatrie de polițiști. El a devenit agitat după ce și-a văzut apartamentul în flăcări

0
3619


  Un bărbat din cartierul Sud al Focșaniului a fost internat la Psihiatrie, în această seară (duminică), el devenind agitat după ce și-a văzut apartamentul, situat pe strada Aleea Echității, cuprins de flăcări. Incendiul a fost anunțat de un vecin, iar când pompierii au ajuns la locul indicat, proprietarul apartamentului ar fi devenit recalcitrant, nelăsându-i să acționeze. 
La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție, care l-a încătușat pe bărbat, apoi l-a transportat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, unde a fost internat. „A fost un foc pornit de la un scurt circuit în casa unui bolnav psihic. Din cauza faptului că s-a panicat și nu mai putea fi controlat, polițiștii i-au pus cătușele și l-au dus la secția de psihiatrie a spitalului”, ne-a precizat comisar șef Alexandru Cara, adjunctul șefului Poliției Municipiului Focșani.  
 Potrivit pompierilor, bărbatul internat la Psihiatrie a suferit arsuri pe față și mâini, iar o femeie care se afla în apartament s-a intoxicat cu fum.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here