O femeie din Garoafa, care suferă de „etilism cronic“, a încercat să se sinucidă

0
1750


Sfârșitul de săptămână a fost unul aglomerat pentru personalul medical de la Unitate de Primiri Urgențe (UPU) Focșani. Mai multe persoane au ajuns acolo după ce au fost victime ale unor agresiuni sau ale unor accidente și chiar în urma unei tentative de suicid. Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică, femei și bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale. ,,B.M. 70 ani, femeie  din Buzău, refuză internarea, deși în urma unui accident rutier i-a fost pus diagnosticul de contuzie craniană”, precizează Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Focșani.
    Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Bolotești, victimă a unei agresiuni, cu lovituri multiple, solicită îngrijirile medicale de la UPU Focșani, dar nu necesită internare. ,,S.M., 30 de ani, Bolotești, ora 00:43, diagnostic politraumatism prin agresiune, este eliberat, dându-i-se o rețetă medicală”, spune Alina Cosma.
    În urma consumului de alcool, un bărbat a iscat un scandal, a cărui victimă a sfârșit prin a fi. ,,D.C., 43 de ani, din Odobești, ora 00:46, diagnostic traumatism închis, contuzie toracică prin agresiune, pacientul prezintă o halenă alcoolică, dar nu este internat”, ne-a precizat purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Focșani.
    Au fost și alte cazuri de agresiuni și accidente rutiere. ,,C.A., femeie din localitatea Nereju, ora 15:00, se prezintă la UPU cu traumatism antebraț stâng prin lovire cu un corp dur, în urma unei agresiuni. Pacienta nu se internează. B.I., bărbat de 36 de ani din Brașov, necesită îngrijiri medicale la UPU în urma unui accident rutier, având diagnosticul de politraumatism, traumatism cranio cerebral cu plagă parieto-occipital stângă. Pacientul este internat în cadrul secției de chirurgie. M.I., bărbat în vârstă de 25 de ani din Vizantea, este adus la UPU în jurul orei 17:00 cu un traumatism cranio cerebral prin agresiune cu plăgi contuze parietal drept și occipital stâng. Traumatism pavilion ureche stângă. Pacientul este internat la psihiatrie”.
    Un tânăr de 33 de ani din Focșani, după ce a fost implicat într-o agresiune, ,,părăsește spitalul fără aviz medical la ora 21:00″, iar o femeie din Garoafa, de 46 de ani, ,,prezintă agitație psihomotorie, în urma unei tentative de suicid. Pacienta suferă de etilism cronic și este internată la psihiatrie”, precizează Alina Cosma, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here