GALERIE FOTO : Fotbal – Trial cu folos pentru echipa CSM Focșani 2007!

1
1142


Trialul organizat de CSM Focșani 2007 duminică, 21 august, începând cu ora 10,00, a adus pe terenul principal al stadionului Milcovul 22 de fotbaliști aspiranți la un loc în viitoarea echipă de fotbal a Focșaniului, care au fost împărțiți de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma în două echipe. Parteneri de joc le-au fost juniorii A ai LPS Focșani pregătiți de profesorul Alin Samoilă-Sava.
Formații
LPS Focșani: Glavana, Dediu, Doagă, Tănăsache, Tănase – Salaoru – Budeanu, Alexandru Duca, Bogdan Marian, Cristea – Zaharia. Rezerve: Mititelu, Bălan, Carabă,  Moisă.
Selectionată I: Lazăr – Dumitriu, Pascu, Ivanciu, George Duca – Manu, Popa, Grigorică, Mihai – Predoiu, Cazan.
Selecționată II: Ion (Zăgan) – Olteanu, Grama, Dobre, Șotîrcă – Lupu, Lăbunț, Răduc, Stoian, Popa – Bălosu, Sergiu Sava.
În cele două selecționate, care au jucat, fiecare, câte o repriză, au evoluat fotbaliști cunoscuți, cu experiență competițională bogată și valoare confirmată în Liga Națională – Dorin Popa, ori în ligile inferioare – portarul Lazăr și jucători de câmp precum Dumitriu, Claudiu Mihai, Predoiu, Grama, Lupu, ca și tineri talentați cărora le-a lipsit o echipă a Focșaniului în care să-și pună în valoare calitățile, deosebite în cazul unora dintre ei – Pascu, Ivanciu, George Duca, Manu, Grigorică, Lăbunț, Stoian, Cazan, Bălosu.
Juniorii LPS, care au terminat anul trecut pe locul al treilea seria de juniori A din care au făcut parte – în lot și cu Pascu, Ivanciu, Grigorică, este adevărat, alcătuiesc o formație foare bine articulată, omogenă, spectaculoasă! În fața lipsei de omogenitate a selecționatelor, calitățile echipei de juniori au fost evidente și decisive în stabilirea rezultatului final. Rezultat care nu a contat pentru Vasile Burgă și Adrian Toma, interesați să vadă mai cu seamă în ce măsură pot conta pe calitățile fizice și tehnice ale fotbaliștilor veniți al trial și cum pot fi așezați aceștia pe posturi! A fost 4-2 pentru juniori – au marcat Budeanu – 2, Alexandru Duca și Grama – autogol, iar pentru selecționata I, Dorin Popa și Predoiu. Selecționabilii au arătat  o bună poftă de joc, și-au creat mai multe ocazii de gol, au avut o bună construcție la mijlocul terenului, dar și unele desincronizări în apărare. Una peste alta, cei doi antrenori ai CSM Focșani 2007 au avut de unde alege! S-au și oprit asura unora dintre ele: Lazăr, Dumitriu, Pascu, Ivanciu, George Duca, Claudiu Mihai, Grama, Dorin Popa, Remus Popa, Lăbunț, Predoiu, Lupu, Grigorică, Manu, apreciind în același timp calitățile celorlalți jucători prezenți la trial, pe care, au precizat, îi așteaptă la antrenamentele echipei, însă, deocamdată, fără posibilități de includere în lot.
Au lipsit de la trial mai mulți fotbaliști care sunt accidentați, ori au fost de serviciu în unitățile sau instituțiile la care lucrează, dar care și-au exprimat dorinta de a face parte din lotul CSM Focșani 2007.
Inițial, lotul CSM Focșani va cuprinde 20 de fotbaliști. Antrenamentele vor fi zilnice, primul dintre acestea fiind programat pe stadionul Milcovul, pentru marți, 23 august, de la ora 17,30.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here