Fotbal județean – Superliga ”Altdorf Tehnik” începe la 3 septembrie!

0
565


•    În ședința de marți seara a foat aprobată și afilierea provizorie a echipelor CSM Focșani 2007, Selena Jariștea CS Național Golești și Sportul Ciorăști, care au ca termen 25 august pentru a-și completa dosarele de afiliere. 
•    Au fost luate și alte decizii importante pentru fotbalul județean!

Noua ediție a Superligii Altdorf Tehnik, titulatura pe care o va păstra și în acest an întrecerea fotbalului județean, va lua startul la 3 septembrie. Aceasta este hotărârea luată de Biroul Executiv al AJF Vrancea care s-a întrunit în ședință marți seara. Cele 21 de echipe care s-au înscris în campionat vor fi împărțite în trei serii a câte șapte echipe, grupate de criterii geografice.
La finalul a 14 etape, se vor califica pentru Superliga Altdorf Tehnik primele două clasate din fiecare serie cărora li se vor adăuga cele mai bune două locuri trei, departajarea fiind făcută funcție de numărul de puncte sau golaveraj. Vor fi, deci, opt formații care se vor întrece în același sistem din sezonul 2015-2016. Pentru superligă se pot califica doar echipele care au formații de junior A1, B1, C. Există și posibilitatea ca echipele aspirante la superligă să aibă formații de juniori pe teren redus, atât la junior D cât și la juniori E.   
Va exista, ca și în sezonul trecut liga cincea, alcătuită din cel mai slab loc trei de după încheierea întrecerilor din serii și locurile 4-7 din fiecare serie. 
A fost introdusă regula obligatorie ca echipele de seniori să aibă pe tot parcursul jocului în teren cel puțin doi jucători născuți după 1 ianuarie 1995.
Până la 25 august, echipele urmează să comunice ziua de disputare a meciurilor pe teren propriu, însă AJF poate decide și alte zile de joc, funcție de posibilitatea asigurării meciurilor cu brigăzile de arbitraj. Pentru echipele nou înscrise va avea loc reomologarea terenurilor de joc.         
Biroul Executiv al AJF a mai hotărât ca ședința de lucru cu delegații tuturor echipelor să aibă loc la 25 august în Sala Casei de Cultură.
Unele comisii ale AJF vor avea noi președinți, care au fost validați de Biroul Executiv: Comisia pentru statutul jucătorului – Bogdan Nechita; Comisia de Apel – Cristinel Irimia; Comisia de Recurs – Adrian Toni Neacșu; Comisia Juridică – Cristian Dragovici; Comisia de omologare a stadioanelor – Elvis Ilaș.
(Articolul a avut ca suport comunicatul public pe site-ul AJF Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here