Tânăr de 18 ani, arestat după ce a ÎNJUNGHIAT un minor de 17 ani

0
927


Un adolescent din Păunești a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un tânăr de 18 ani. Sesizarea la poliție a fost făcută de o femeie din localitate, care a reclamat că unul dintre tineri, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat în abdomen de celălalt, care are 18 ani. După comiterea faptei, agresorul a fugit de la fața locului, fiind prins ulterior.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, minorul în vârstă de 17 ani a fost transportat de urgență la spital, în timp ce tânărul agresor a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat de tentativă de omor. „La data de 22 mai a.c., orele 14:35, o femeie din comuna Păunești a sesizat faptul că pe fondul unui conflict, un minor în vârstă de 17 ani, din localitate, ar fi fost înjunghiat în zona abdomenului de un consătean. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că victima a fost înjunghiată de un tânăr, de 18 ani, care după săvârșirea faptei a fugit de la fața locului, fiind depistat ulterior și condus la sediul postului de poliție. Tânărul agresat a fost transportat la Spitalul Municipal Adjud pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind transferat la Spitalul de Urgență Focșani. Tânărul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 ore și depus în Arestul IPJ Vrancea. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader.
Ieri, agresorul a fost prezentat în fața instanței de judecată și a primit mandat pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Vrancea. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la instanța superioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here