VIDEO și GALERIE FOTO : EXCLUSIV! Director de spital SĂLTAT de procurorii DNA din trafic la Tișița

3
16338


Procurorii DNA au descins ieri, în Vrancea, organizând un flagrant. Din informațiile pe care le avem, acțiunea nu a vizat vreo persoană din județul nostru, ci din Galați. Se pare că ar fi vorba despre managerul unui spital de pe raza județului vecin.
Mașina managerului respectiv, un Audi A6 cu numere de Galați, a fost blocată în trafic pe DN 24, în zona blocurilor de la Doaga. Mai mulți martori ne-au spus că mașina cu numere de Galați a fost blocată de două autoturisme ale anchetatorilor, un Logan și un VW tip dubă. Anchetatorii au coborât din mașinile cu care au venit și ar fi luat din Audi un plic, în care cel mai probabil se aflau bani, după care ar fi spus „să mergem în locul în care s-au dat banii”. Prin urmare, atât mașinile cu care s-au deplasat procurorii de la DNA, cât și mașina cu numere de Galați au ajuns în parcarea Popasului Tișița. Atât anchetatorii cât și bărbatul prins în flagrant, manager la o unitate medicală de pe raza județului Galați, au intrat în incintă, la un separeu, unde au stat vreme de câteva ore. S-au luat declarații, s-au dat hârtii din mână-n mână și s-au făcut verificări.

    Înainte ca managerul, un bărbat cu păr cărunt și bine îmbrăcat, să fie scos din restaurant, un alt bărbat, ce purta o șapcă inscripționată DNA, a ieșit cu un aparat de verificat bancnote, cel mai probabil folosit pentru a verifica banii găsiți în plicul ce a fost ridicat din mașina Audi A6. Apoi, anchetatorii l-au scos și pe manager, care înainte să fie urcat în Loganul DNA și-a luat ceva din mașina sa. Autoturismul Audi A6 a rămas în parcarea Popasului Tișița.

    În zonă a mai fost văzută și o mașină albă cu numere de București, care a poposit ceva vreme și al cărei șofer, la plecare, s-a ferit de ochii presei. Nu este exclus ca acesta să fi fost cel care i-a dat banii bărbatului cu funcție și implicit cel care a făcut denunțul. De asemenea, nu este exclus nici ca denunțătorul să fie din județul nostru, în condițiile în care flagrantul s-a organizat aici. Lidia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al DNA, ne-a spus că nu a fost „încunoștiințată” despre nicio acțiune și că dacă aceasta a fost într-adevăr organizată de procurorii DNA, se va comunica atunci când acest lucru va fi posibil.


3 COMENTARII

  1. cand un director vrea sa faca treaba si nu da suficient „sus” e si saltat, sunt sigur ca i s-a inscenat,
    Romania nu are nevoie decat de mafioti sa cotizeze la cei de sus ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here