ULTIMA ORĂ! Grav bolnav, Regele Mihai a decis să cedeze tronul fiicei sale, Principesa Moştenitoare Margareta a României

2
1383


Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să se retragă din viața publică, în favoarea Principesei Moștenitoare Margareta a României. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestății Sale, care a fost supus recent unei operații chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicală sunt: „carcinomepidermoid metastazant”și „leucemie cronică”. Majestatea Sa urmează un tratament complex și solicitant, care îl împiedică să apară în public, având nevoie de o perioadă de refacere.

Regele Mihai I a decis să transmită următorul mesaj:
În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Å¢ara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here