VIDEO : Un instructor de la Retro Dance Studio Focșani a impresionat juriul „Românii au talent“ alături de fratele său

1
2351


Frații Mihai Adelin și Cosmin Adrian din Constanța i-au impresionat pe toți cei patru jurați de la emisiunea „Românii au talent”, difuzată vineri seară de ProTV. Mihai Adelin a fost, anul trecut, instructor de breakdance la Retro Dance Studio Focșani, club care a fost înființat la Constanța. „Mergeam acolo și făceam workshop-uri. Acum sunt în Constanța… încă ținem legătura cu cei de la Retro”, a precizat ieri Mihai Adelin, pentru Monitorul de Vrancea.
După ce frații au îmbinat stilul clasic, Cosmin fiind balerin la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, și break dance cu elemente de parkour, Andra a spus: „Am văzut atâtea momente frumoase la Românii au talent, dar ăsta e unul dintre preferatele mele”. La rândul ei, Mihaela Rădulescu a precizat: „Eu am văzut un moment perfect de dans, în care acest contrast dintre două stiluri atât de diferite a funcționat ca o pereche care dansează tango împreună. Ciudat, dar extraordinar de frumos! DA!”, iar Andi Moisescu a spus că a fost „unul din cele mai bune momente” de la „Românii au talent”.
Mihai și Cosmin au o poveste tristă de viață, fiind părăsiți de mamă când erau mici, însă dansul i-a ajutat pe amândoi, iar tatăl le-a fost mereu alături. „A renunțat la tot pentru a ne crește pe noi”, au spus frații Adrian.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here