ULTIMA ORĂ! Inspectoratul Școlar a decis ce se întâmplă mâine cu ȘCOLILE din Vrancea

22
23873


      Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a decis că, începând de mâine, liceele și școlile din orașe se vor redeschide, iar elevii și profesorii se vor întoarce la școală. Situația de la ora 13.00 transmisă din partea reprezentanților ISJ este următoarea: nu vor merge la școală elevii din Boghești, Nănești, Poiana Cristei, Slobozia Ciorăști, Tănăsoaia și Vulturu. Există și comune în care se vor relua cursurile mâine, parțial: Școala din Câmpuri, Școala Gimnazială Măicănești, Sihlea, Bordeasca Veche, Șerbănești.
 Situația este provizorie. Pe parcursul zilei de astăzi, în funcție de informațiile transmise din partea reprezentanților școlari către ISJ Vrancea, se va stabili cu exactitate unde vor reîncepe cursurile.
 UPDATE! Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea au anunțat situația de la ora 16.00 privind școlile care rămân închise și mâine. Pe lângă cele menționate anterior, ISJ Vrancea a anunțat că mai rămân închise alte câteva școli. Este vorba de unitățile de învățământ din Cârligele, Câmpuri- Rotilești, Grădinița Câmpuri și Fetești, Măicănești- Stupina, Râmniceni și Satu Nou, Sihlea- Bogza și Voetin, Bordeasca Veche- Tătăranu și Grădinița cu Program Prelungit Bordeasca Veche.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here