VIDEO : Tată a doi copii din Odobești, acuzat că ar fi obligat un băiat de 14 ani să-i facă SEX ORAL, după care l-a băgat cu capul în WC

7
19190


    Un copil de 14 ani, din cartierul Satu Nou, orașul Odobești, susține că un vecin l-ar fi obligat să-i facă sex oral, după care l-ar fi băgat cu capul în WC și ar fi tras apa. Grozăvia s-ar fi petrecut în cea de-a doua seară de Crăciun, iar familia băiatului a aflat povestea la începutul acestei săptămâni. Gabriel i-a povestit unei mătuși ce i s-a întâmplat, după ce aceasta a auzit ceva zvonuri prin sat și l-a întrebat. În timp ce băiatul spune că vecinul doar ar fi încercat să-l oblige să-i facă sex oral, rudele susțin că actul sexual s-a și consumat. Mătușile spun că băiatul este traumatizat și îi este frică să recunoască tot ce a pățit, dar lor le-ar fi spus că actul sexual s-a consumat. 
Gabriel ne-a spus să întâmplarea a avut loc într-un bar. „Eu făceam treabă la bar și m-am dus la toaletă să-mi fac nevoile. El m-a urmărit și a intrat după mine. A tras de mine, m-a apucat de ceafă, s-a dezbrăcat și mi-a dat cu aia pe la gură. Apoi m-a băgat cu capul în WC și a tras apa că nu am vrut să-i iau aia”, povestește Gabriel. El a fost imediat completat de o rudă, care a susținut că „s-a consumat actul, că după ce l-a băgat cu capul în WC a început iar”
    Tânărul a mai povestit că acest lucru s-a întâmplat după ora 00.00, în data de 26 decembrie anul trecut. Gabriel ne-a povestit că „după aceea m-am întors la bar, unde se servea, și nu am spus la nimeni. A zis că dacă spun ceva mă bate de fiecare dată când mă vede. Până la urmă am povestit. Eu nu am treabă cu el. Doar bună ziua și atât”, a adăugat copilul.

Scena ar fi fost filmată și arătată prin bar

    Maricica Miteluț, una dintre mătușile băiatului, care ar fi reușit să-l facă să spună ce i s-a întâmplat, ne-a spus că a auzit povestea pe la bar, că totul ar fi fost filmat și arătat apoi consumatorilor. „A venit la mine la bucătărie pe 4 ianuarie și l-am întrebat ce s-a întâmplat și atunci mi-a spus. L-am întrebat pentru că am auzit de pe la bar că l-ar fi și filmat și că ar fi arătat prin bar. Băiatul mi-a spus că i-a făcut prostii în gură. L-am întrebat de ce nu a spus și a spus că i-a fost frică, a zis că-l bate. După aceea am mers la poliție. A fost chemat astăzi (ieri-n.r.) la declarații”, a povestit mătușa.
    Tatăl lui Gabriel, Vasile, spune că agresorul nu ar fi la prima abatere. „El a mai făcut asta. Acum doi-trei ani mi-a arătat mie cineva o filmare cu vecinul care făcea aceeași treabă cu un alt băiat. Ä‚la nici nu mai e pe aici acum. Să facă legea dreptate. Are doi copii acasă”, a spus tatăl victimei.
    Rudele au adăugat că Gabriel nu obișnuiește să piardă timpul prin baruri sau să facă rele, explicând că în seara respectivă la bar era un botez și a fost chemat să ajute la treburi, fiind și plătit pentru asta. „El s-a dus acolo că a fost chemat să ajute la treabă și a primit 30 de lei. Nu este un copil care să umble aiurea. Mie, că l-am luat frumos, mi-a spus că i-a făcut în gură și l-a șters cu hârtie igienică… Vă dați seama de ce l-a șters”, ne-a spus o altă mătușă, Pamela, care ne-a și sesizat cazul.

Acuzatul spune că reclamanții vor bani

    Bărbatul arătat cu degetul, Florin Adochiței, neagă acuzațiile și susține că totul este o invenție, de pe urma căreia familia băiatului speră să facă rost de niște bani. Omul precizează că toate cele afirmate se pot dovedi la detectorul de minciuni. „Nu este nimic adevărat. Am fost acolo la un botez și a fost și el. Era târziu și când s-a dat tortul ne-am mâzgâlit cu toții. El era în fața mea și i-am dat și lui pe față, atâta tot. Nu altceva. Pe mine nu m-a chemat nimeni, poliția, nicăieri. Se poate dovedi prin detectorul de minciuni. El are curajul să meargă la detector? Eu atâta vreau, să văd ce a declarat și să meargă la detector. Eu nu am nicio legătură cu copilul asta. El a scos niște vorbe. Vor bani, asta vor, că eu muncesc și ei nu muncesc și nu au ce să mănânce. Nu-s primul cu care face așa. Întrebați toată strada și de mine și de ei. Câte dosare au v-au zis? Eu am doi copii, nu am eu treabă. A fost și ceva că s-au luat copiii la ceartă acolo, el s-a răstit la mine și i-am atras atenția și de aici s-a dus la mătușă și i-a zis alta. Se va dovedi cine are dreptate. Eu am auzit ce au inventat, da nu știu concret de plângeri sau ceva. Am auzit tot pe la bar, chiar nașu m-a întrebat dacă m-am apucat de din astea cu copii”, ne-a povestit Florin Adochiței.
    Ce s-a întâmplat rămâne să se stabilească în urma anchetei. Polițiștii au confirmat că s-a făcut plângere. „A fost depusă o plângere și se efectuează cercetări pentru agresiune sexuală”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al poliției, subcomisar Bogdan Toader.
    Verificări fac și reprezentanții DGASPC. „În prezent, DGASPC Vrancea derulează acțiuni de evaluare și acordare de servicii de suport copilului și familiei în conformitate cu legislația în vigoare, privind protecția și promovarea drepturilor copilului. În cazul în care aspectele sesizate vor fi confirmate, în urma cercetărilor derulate de instituțiile abilitate, se va acționa conform prevederilor legale”, a declarat șefa Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență din cadrul DGASPC, Anca Candrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here