Vrâncean reclamat la poliție că și-a VIOLAT FIICA și SOACRA când soția era plecată la muncă în străinătate

12
21932


O femeie din comuna Valea Sării, sat Colacu, și-a reclamat soțul la poliție. Bărbatului i se aduc acuzații grave. Femeia, D. D., a susținut în plângerea făcută la poliție că bărbatul și-ar fi violat fiica, în vârstă de 13 ani, dar și pe mama sa, respectiv soacra bărbatului. Mai mult, în plângere, femeia a mai precizat că bărbatul și-ar fi agresat și fiul. Plângerea a fost făcută pe data de 17 decembrie 2015, iar o zi mai târziu, copila de 13 ani, pe care ar fi violat-o tatăl, a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi examinată. Potrivit unor surse oficiale din rândul anchetatorilor, în urma examinării, medicul legist a constatat că aceasta nu mai este virgină.
    Reclamanta le-a spus polițiștilor că a fost plecată la muncă în Danemarca și a revenit acasă în luna noiembrie anul trecut. Ea a adăugat că după ce a revenit în țară, fiica sa i-a povestit că, în perioada februarie-mai 2015, ar fi fost violată de tatăl său în vârstă de 35 de ani. Copila nu a povestit nimănui ce i s-a întâmplat până când a hotărât să-i spună mamei sale. Reclamanta a mai spus și că soțul ar fi violat-o și pe mama sa, respectiv soacra lui. Din spusele femeii rezultă că relațiile intime cu soacra s-ar fi consumat în luna martie 2015. De asemenea, D. D. s-a mai plâns la poliție și că a fost agresată de soț, atât ea cât și fiul său, care ar fi stat cu mâna în gips, ca urmare a unei corecții aplicate de tată.
    Dosarul este în lucru la Poliția din Vidra, urmând ca polițiștii să facă verificări în acest caz și să stabilească dacă aspectele relatate de reclamantă sunt adevărate. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, a confirmat existența plângerii și a adăugat că „a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here