Spicom Sf. Gheorghe – Galactic Focşani 5-0 (1-0)

0
706    Echipa de futsal Galactic Focșani a pierdut aseară, 5-0 (1-0) partida disputată pe terenul grupării Spicom Sf. Gheorghe, într-un meci care a contat pentru etapa a IV-a a Ligii I. Fără Chivu și Stanciu în lot, focșănenii antrenați de Petrache Gurguiatu și Adrian Toma au făcut o primă repriză excelentă, au avut o bară prin Florin Nistor, au ratat patru ocazii în situație de unu la unu cu portarul advers, dar au primit gol după o greșeală a portarului Valentin Borș.
În actul secund, pe fondul unor greșeli ale celor doi arbitri, jucătorii din Covasna au mai punctat de patru ori. În ultimul minut al partidei, Cătălin Costin de la Galactic Focșani a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. „Față de jocul cu Dunărea Călărași, s-a văzut o creștere în jocul nostru. Păcătuim însă la finalizare și greșim mult personal. Rezultatul de la Sf. Gheorghe putea fi altul dacă am fi concretizat măcăr două-trei ocazii pe care le-am avut în momentul în care gazdele conduceau cu 1-0. Am speranțe că această echipă va obține și rezultate mult mai bune”, a spus antrenorul principal al echipei Galactic Focșani, Petrache Gurguiatu.
Galactic Focșani a evoluat cu: Valentin Borș, Gabriel Ciubotaru, Åžtefan Lupu, Sergiu Sava, Liviu Dumitriu, Marian Oancea, Cristian Munteanu, Marian Covaci, Cătălin Costin, Florin Nistor. Luni, 12 octombrie, gruparea de pe Milcov va juca acasă cu echipa KSE Tg. Secuiesc (ora 18.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here