Ediția: Duminică 5 Ianuarie 2025 Nr. 6787
Ediția: Duminică 5 Ianuarie 2025 Nr. 6787

Programe formative pentru specialiștii din asistența socială


Psihologii, asistenții sociali, medicii, pedagogii, teologii și filosofii se pot înscrie până luni, 5 octombrie, la programele formative pe care le organizează Institutul SPER din capitală. Cursurile sunt acreditate de Colegiul Psihologilor din România, taxa de înscriere este 50 lei, iar pentru informații suplimentare și înscrieri organizatorii pot fi contactați la adresa: Splaiul Independenței nr. 17, Bl. 101, Sc. 2, Et. 4, Ap. 29, Sector 5, București; telefon: 0722 508 098; 031 104 35 18 (de luni până vineri, între orele 11.30 – 18.00); e-mail: sperpsi@gmail.com; Web: www.sper.ro; 
https://www.facebook.com/InstitutulSPER.
 Astfel, absolvenții facultăților de psihologie, asistență socială, psihopedagogie, pedagogie, teologie, medicină, filosofie pot urma cursul „Psihoterapie experențială și a unificării”. Absolvenții facultăților de psihologie mai au la dispoziție încă trei programe formative și anume: Consiliere psihologică, Psihologie clinică și Psihosexologie – Evaluare și intervenție terapeutică (formare continuă), acesta din urmă putând fi urmat și de absolvenții facultăților de asistență socială, psihopedagogie, pedagogie, teologie, medicină și filosofie. „Absolvenții Institutului SPER au acoperit multe din domeniile prioritare pe plan național în oferta de servicii de consiliere psihologică, psihoterapie și psihologie clinică. Dacă doriți o formare serioasă și validată în timp prin calitatea cursanților și absolvenților noștri, vă invităm să participați la cursurile Institutului SPER. Fie că alegeți domeniul psihoterapiei, consilieri psihologici sau ai psihologiei clinice, vă propunem o formare de calitate, adaptată permanent nevoilor dvs., dar și schimbărilor sociale, o formare cu rezultate vizibile confirmate de cei aproape 1000 de absolvenți ai Școlii SPER, o școală de top cu o tradiție de peste 18 ani. Pe lângă experiența profund instructivă, suntem convinși că vom parcurge împreună o experiență de transformare lăuntrică sanogenă cu efecte în toate ariile existenței (în viața personală, de cuplu, de familie, în relațiile interpersonale, profesionale și sociale)”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
 Admiterea la cursuri va fi făcută în urma susținerii unui interviu motivațional. 
Actele necesare pentru înscriere sunt: diplomă de licență în psihologie și foaia matricolă/ adeverință (după caz) – copii xerox; copie xerox după buletin/ carte de identitate; copie xerox după certificatul de naștere, copie xerox după certificatul de căsătorie (după caz); adeverință medicală; Curriculum Vitae; chitanță taxa de înscriere interviu 50 lei (taxa se achită la interviu). Copiile nu trebuie legalizate, se aduce originalul, pentru autentificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?