„Dați 1 leu pentru pian la Ateneu”

0
746


Orchestra de cameră UNIREA deschide stagiunea 2015-2016 cu „Concertul pentru pian și orchestră nr. 4 în Sol major” de Ludwig von Beethoven, concertul fiind  susținut de maestrul Viniciu Moroianu, care va cânta pe un pian Yamaha, închiriat. În completare, Orchestra de Cameră UNIREA va interpreta „Uvertura Coriolan Op 62” și „Simfonia nr.2 în Re major Op.36”, de același titan al muzicii clasice, Ludwig van Beethoven. La acest concert eveniment, ce va avea loc pe 12 octombrie, prețul unic al unui bilet este de 50 lei.
  Totodată, se va demara campania „Dați 1 leu pentru pian la Ateneu”, prin intermediul căreia se urmărește ca, la finalul stagiuniunii sau chiar mai devreme, sala de concerte a Ateneului Popular să aibă propriul pian. 
 Publicul focșănean, iubitor de frumos, este așteptat să participe la aceste evenimente muzicale și să sprijine eforturile de a procura pianul, absolut necesar într-o sală de concert. 
 Programul primei părți a Stagiunii cuprinde:
– concert EVENIMENT – 12 octombrie 
– concert FESTIV – 30 noiembrie 
– concert TRADIÈšIONAL DE CRÄ‚CIUN – 20 decembrie.
 S-au pus în vânzare și abonamente. Pentru toate cele trei concerte, prețul este de 70 lei, iar pentru oricare două dintre ele, prețul este 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here