Au început înscrierile la examenul de medic specialist

0
704


Înscrierile pentru examenul organizat în vederea obținerii titlului de medic specialist, medic dentist specialist și farmacist specialist au început de ieri, la sediul Direcției de Sănătate Publică. Acestea vor dura până pe 16 septembrie.
Potrivit legislației, la acest examen se pot prezenta medicii, medicii dentiști și farmaciștii rezidenți, inclusiv cadrele didactice și de cercetare științifică medicală, confirmate în rezidențiat, care la data de 31 decembrie 2015 încheie stagiul de pregătire (inclusiv audierea cursurilor-conferință) și confirmate în rezidențiat, care au încheiat stagiul de pregătire și nu au susținut acest examen sau nu l-au promovat în sesiunile anterioare.
Sunt acceptați și medicii, medicii dentiști și farmaciștii specialiști sau primari care au efectuat cu aprobarea Ministerului Sănătății pregătire în vederea obținerii celei de-a doua specialități și care, la data de 31 decembrie 2015, încheie stagiul de pregătire în noua specialitate și cei care au efectuat specializare prin Ministerul Educației Naționale și care finalizează pregătirea până la data de 31 decembrie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here