GALERIE FOTO: Grupă cu program prelungit la Grădinița Cîmpineanca

6
1026


Grădinița din Cîmpineanca, care până în prezent a funcționat doar cu program normal, va avea din anul școlar 2015-2016 și o grupă cu program prelungit. Potrivit lui Cristian Niță, directorul Școlii Cîmpineanca, în subordinea căreia se află grădinița, în grupa cu program prelungit vor învăța aproximativ 27 de copii.
Directorul a declarat că a fost amenajat un spațiu special, unde copiii vor putea lua masa, ce va fi servită în regim de catering. De asemenea, tot mobilierul destinat odihnei, cât și activităților zilnice este nou, fiind făcut special pentru a asigura confortul copiilor. Ceremonia de inaugurare și sfințire a noului locaș de învățământ a fost oficiată deja, de preotul paroh din localitate.
Banii pentru modernizare și dotare au fost alocați de Consiliul Local. „Aceasta este o realizare pe care părinții și-o doreau de mult. Am reușit, cu sprijinul administrației locale, să îndeplinesc dorința părinților, care erau nevoiți să facă naveta împreună cu preșcolarii în localitățile limitrofe ce ofereau un astfel de program prelungit. Consider că este un beneficiu extrem de important, să avem și aici, în comună, Grădiniță cu Program Prelungit. Vrem să ne ridicăm la standarde înalte și să răspundem prompt tuturor solicitărilor ce sunt în favoarea copiilor”, a afirmat Cristian Niță.
Conducerea unității de învățământ le transmite tuturor celor interesați să se adreseze secretariatului Școlii Gimnaziale „Ioan Cîmpineanu” pentru înscrierea preșcolarilor la grupa cu program normal sau cu program prelungit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here