Matt Damon: Acțiunea următorului film al seriei Bourne se va desfășura în lumea ‘post-Snowden’

0
526


Actorul Matt Damon, cunoscut pentru rolul Jason Bourne din franciza dedicată agentului special, a declarat că acțiunea următorului film al seriei Bourne se va desfășura în lumea ‘post-Edward Snowden’, potrivit unui interviu acordat BuzzFeed, citat de UPI.com.
Matt Damon va începe luna viitoare producția celui de-al patrulea film al seriei Jason Bourne, care ar putea ajunge în cinematografe în iulie 2016. ‘Fără să dezvălui prea mult din scenariul filmului, pot spune că agentul Bourne se află într-o Europă afectată de austeritate și într-o lume post-Snowden’, a spus Matt Damon într-un interviu pentru portalul BuzzFeed, făcând referire la evoluțiile generate la nivel mondial de dezvăluirile fostului consultant al NSA, Edward Snowden. ‘Se pare că destul de multe lucruri s-au schimbat în urma dezvăluirilor lui Snowden, mai ales dacă ne referim la discuțiile despre spionaj, libertăți civile și democrație’, a mai spus actorul, câștigător al Oscarului pentru scenariu alături de bunul său prieten Ben Affleck pentru scenariul peliculei ‘Good Will Hunting’ (1997).
Damon, 44 de ani, care a primit în 2007 o stea pe bulevardul Hollywood Hall of Fame pentru reușitele sale în cinematografie și a fost denumit în același an de revista People cel mai sexi bărbat în viață, va putea fi văzut în acest an pe marile ecrane în pelicula SF ‘The Martian’, în regia celebrului regizor Ridley Scott.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here