ULTIMA ORĂ! Patru tineri vrânceni într-un Range Rover, răniți la intrarea în stațiunea Mamaia

6
5118


 Patru vrânceni au fost răniți într-un accident, care s-a produs aseară la Constanța, chiar la intrarea în stațiunea Mamaia. Doi dintre aceștia sunt răniți grav și doi ușor. Potrivit presei locale, o tânără aflată la volanul unui autoturism marca Range Rover Evoque a intrat în plin în scuarul de la intrarea în stațiune. Atât ea, cât și o altă tânără, au fost grav rănite, ele fiind preluate de echipaje medicale și transportate la spital. Alte două persoane, aflate în aceeași mașină, au suferit atacuri de panică și au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Cei patru pasageri din mașină sunt din județul Vrancea, iar proprietarul a achiziționat autoturismul de lux chiar din Constanța.
 „Potrivit polițiștilor rutieri, în jurul orei 21.55, o tânără de 24 de ani, din comuna Broșteni, județul Vrancea, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu, iar la intrare în stațiunea Mamaia, din cauza neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu scuarul care desparte cele două benzi de pe sensul său de mers. În urma accidentului, tânăra aflată la volan, dar și o altă tânără, în vârstă de 18 ani, din comuna Valea Sării, județul Vrancea, au fost rănite și au ajuns la spital”, scriu jurnaliștii de la Reporter NTV. 
Åžoferița, Raluca Andreea, este fiica cea mare a lui Marcel Păun, care are afaceri cu lemne în zonă, iar cealaltă fată rănită este verișoara conducătoarei auto, Daiana B.. În mașină se mai afla și Diana, fiica cea mică a lui Marcel Păun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here