O femeie de 30 de ani a furat din TREI BENZINĂRII într-o singură noapte

0
1643


Aurelia H.M., de 30 de ani, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, fiind acuzată că a comis trei infracțiuni de furt calificat în noaptea de 2/3 ianuarie a.c.. Ea a sustras diferite bunuri din trei stații peco de pe raza județului Vrancea și a creat un prejudiciu de 1465,81 lei, prejudiciu care a fost recuperat în totalitate.
    Conform informațiilor din rechizitoriu, pe data de 2 ianuarie a.c., femeia, domiciliată în Vaslui, a plecat cu o mașină de la Constanța cu destinația finală Gura Humorului. În jurul orei 23.50 a ajuns pe raza municipiului Focșani și a oprit la o stație peco de pe Bulevardul București. A mers în interior și a sustras 13 CD-uri și trei sticle cu băuturi alcoolice. Apoi și-a continuat deplasarea până la Mărășești, unde a făcut un popas în zona unei alte stații peco, tot cu intenția de a sustrage bunuri. Ajunsă în interior, femeia a luat de pe rafturi două creme de duș, un gel, un săpun, dar și lapte de corp.
    A plecat și de aici cu tot cu bunurile furate, iar la ora 01.17, a mai făcut un popas la Adjud. Tot dintr-o stație peco a furat trei telefoane mobile, 3 căști audio-stereo și o cremă. Angajații au sesizat lipsa produselor și au sesizat poliția, femeia fiind prinsă în aceeași noapte, la ora 3.30, la Bacău. Polițiștii au găsit bunurile asupra ei și i le-au luat, după care le-au înapoiat părților vătămate. Audiată fiind, vasluianca nu a negat comiterea faptelor și a avut o explicație lacrimogenă: aceea că a sustras bunurile cu intenția de a le vinde, pentru a face rost de bani să-și crească copilul.
    Poate că ar fi fost crezută dacă nu ar mai fi comis și alte fapte de același gen. Femeia are antecedente în sensul că în septembrie 2013 a mai fost condamnată în străinătate tot pentru furat, a mai fost sancționată administrativ de 10 ori pentru aceeași faptă, iar în perioada ianuarie-martie a.c., a fost arestată preventiv într-un dosar aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here