Adolescenta din Adjud, care s-a electrocutat pe vagon, în STARE FOARTE GRAVĂ

1
1979


Adolescenta de 16 ani, din Adjud, care s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon din stația CFR Adjud, este în stare extrem de gravă. Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic de Copii „Gr. Alexandrescu” din București, tânăra a fost supusă unei intervenții chirurgicale, dar ea este în continuare intubată, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire. „Adolescenta a fost internată aseară cu arsuri foarte grave, profunde, în proporție de 80 % din suprafața corporală. A fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale de ameliorare a arsurilor. Este intubată, ventilată mecanic, dar în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire”, ne-a declarat chirurgul plastician Dan Ioniță din cadrul Spitalului „Gr. Alexandrescu”.
     De altfel, polițiștii de la Transporturi Feroviare Adjud au întocmit un dosar penal în cazul fetei electrocutate și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. „La data de 27 iulie a.c., ora 17.18, polițiștii din Adjud au fost sesizați de o tânără, despre faptul că la o societate comercială din localitate, lângă liniile de cale ferată, o persoană de sex feminin s-a electrocutat. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că persoana este o minoră, de 16 ani, din municipiul Adjud, care s-a urcat pe un vagon de marfă și a fost electrocutată. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului„, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Reamintim că o adolescentă de 16 ani, din Adjud, a fost trimisă, luni seară, cu un elicopter la București, după ce s-a electrocutat. Nenorocirea s-a întâmplat în zona Gării Adjud și, din primele informații, reiese că fata s-ar fi urcat pe un vagon pentru a face o poză. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, Elena Mihaela L., de 16 ani, a mers împreună cu alte două fete, în triajul Stației CFR Adjud, într-o zonă în care mai multe vagoane sunt în conservare. Fata s-ar fi urcat pe un vagon, cu care cândva se căra ciment, cel mai probabil cu intenția de a face un „selfie” și, pentru că s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, s-a format un arc electric, fata electrocutându-se. O persoană care locuiește în apropiere a văzut ce i s-a întâmplat copilei și s-a dus imediat să-i acorde primul ajutor, până la sosirea echipajului medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here