Frații din Odobeşti, acuzați de trafic de minori și proxenetism, rămân în arest

0
1106


Frații Adrian și George Claudiu M., arestați preventiv sub acuzația de trafic de minori și proxenetism, în urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul SCCO, rămân în arest. Asta pentru că vineri, magistrații Curții de Apel Galați le-au respins contestațiile. „Respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Mihalcea Adrian și Mihalcea George Claudiu împotriva încheierii de ședință din 15.07.2015 a Tribunalului Vrancea, dosar nr.1451/91/2015. Obligă pe fiecare dintre inculpații – contestatori la plata a câte 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu azi, 24.07.2015″, se arată în decizia instanței.
    Reamintim că la jumătatea acestei luni, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vrancea au efectuat patru percheziții, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea, într-un dosar de trafic de minore și proxenetism. Vizați au fost cei doi frați, care locuiesc în Odobești, oraș în care s-au și efectuat perchezițiile. Anchetatorii îi bănuiesc pe cei doi că au obligat patru tinere, două dintre ele minore, să se prostitueze, iar banii obținuți ajungeau la ei. Tinerele au fost exploatate sexual doar în țară, nu și peste hotare. Uneori, ei le găseau clienți, alteori fiind trimise să-și caute singure și să se întoarcă la ei cu banii câștigați.
    În timpul perchezițiilor efectuate, anchetatorii au ridicat mai multe telefoane mobile, dar și documente, nefiind găsite sume de bani ori alte bunuri. Potrivit unor surse, cei doi frați nu au negat că le-au obligat pe tinere să se prostitueze în folosul lor. În ziua efectuării perchezițiilor, bărbații, care sunt recidiviști, au fost reținuți, iar la câteva ore arestați preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here