Viitorul atletismului vrâncean sună bine

0
552


Campionatul Național de atletism al copiilor 1, 2 și 3, care s-a desfășurat la București, a fost un bun prilej pentru ca micii atleți vrânceni să-și demonstreze calitățile și să se claseze pe locuri de podium. Performerul vrâncenilor a fost adjudeanul Mario Alexandru Dobrescu, pregătit la CS Atletic de profesorul Gheorghe Catrinescu, care a câștigat probele de 60 metri plat și 150 metri plat la copii 2. Un alt adjudean care a devenit campion național, la suliță de 600 grame, copii 2, este Flavius Cătălin Stoica, de la Åžcoala nr. 3, antrenat de profesoara Camelia Petrea.
Pe locul al doilea s-au clasat adjudenii Ionuț Alexandru Albu, la greutate 2 kg. și George Adam, la suliță 300 grame, ambii copii 2 de la Åžcoala nr. 3 Adjud. Au câștigat medaliile de bronz Cosmin Ionuț Sârgu, de la CS Atletic Adjud, la suliță 600 grame, Ionuț Alexandru Albu, de la Åžcoala nr. 3 Adjud, la disc 600 grame, Andreea Rotaru, de la CSÅž-LPS Focșani, la greutate copii 1 și colegul său de club Paul Bouroș, la 300 metri garduri, copii 1, ca și ștafeta 5×80 metri a CSÅž-LPS Focșani, alcătuită din Sara Barbu, Alessandra Popa, Elena Tănase, Andreea Dediu și Claudia Popa, la copii 2.
Andra Mocanu, de la CSÅž-LPS Focșani a încheiat concursul pe locul cinci la greutate copii 3, ștafeta de 4×100 metri compusă din Alexandra Banciu, Ana Banciu, Alexia Cotoi și Andreea Tănase, pe locul șase la copii 1, iar Claudia Popa, pe locul șapte la 60 metri garduri copii 2. Sportivii de la CSÅž-LPS Focșani sunt pregătiți de profesorii Gabriel Alexandrescu și Marius Batog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here