Copil de 4 ani, accidentat în timp ce traversa strada

0
966


Un copil de 4 ani s-a ales cu răni grave după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul a avut lor marți, pe strada Panduri din Focșani, copilul fiind accidentat în timp ce traversa strada. Potrivit polițiștilor, fiind lăsat nesupravegheat, micuțul s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. „La data de 23 iunie a.c., orele 13.55, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe str. Panduri din municipiul Focșani, o femeie de 51 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat grav un minor în vârstă de 4 ani care, fiind lăsat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis polițiștii.
    Un alt accident, soldat cu rănirea unei femei, a avut loc la Balta Raței, în comuna Vânători. Într-o curbă la dreapta, un șofer, care conducea un tractor ce tracta două remorci, a pierdut controlul, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o mașină care circula regulamentar. Femeia rănită era pasageră în mașina care circula regulamentar. „La data de 23 iunie a.c., orele 18.00, pe DJ 205P, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că în satul Balta Raței, comuna Vînători, a avut loc un accident de circulație. Cu ocazia primelor verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 40 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un tractor care tracta două remorci, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul ansamblului de vehicule și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar. A rezultat rănirea ușoară a pasagerei din autoturism, S. Lidia, în vârstă de 68 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au mai precizat oamenii legii.
    Alte trei persoane au fost rănite într-un accident, care s-a produs în afara orașului Panciu. Din verificările polițiștilor a rezultat că un șofer din Poiana Cristei a pătruns într-o intersecție fără să acorde prioritate unei alte mașini și a intrat în coliziune cu aceasta. Cele trei persoane rănite se aflau în mașina care circula regulamentar. „La data de 23 iunie a.c., orele 22.20, în afara orașului Panciu, la intersecția DJ 205H cu DJ 205J, un bărbat în vârstă de 35 ani, din comuna Poiana Cristei, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea ușoară a trei tineri, în vârstă de 18, 17, respectiv 16 ani,  toți ocupanți ai celui de-al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au adăugat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here