Ediția: Joi 26 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Joi 26 Decembrie 2024. Nr 6785

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi Supă cehească de cartofi


www.inbucatariilelumii.wordpress.com

Ingrediente:
Cartofi – 2 buc.
Morcovi – 3 buc
Ceapă – 3 buc
Carne afumată
Vinete
Ciuperci
Ulei de măsline
Ienibahar – 1 vârf de cuțit
Sare
Piper

Mod de preparare:
Morcovii și ciupercile se taie felii iar cartofii și vinetele se taie cubulețe. Se pun toate legumele într-o tigaie, se adaugă condimentele, se toarnă ulei de măsline și se lasă pe foc până se călesc ușor. Între timp carnea afumată se pune la fiert. După ce este aproape fiartă, se adaugă legumele călite și se lasă pe foc până ce cartofii sunt fierți.
Supa cehească de cartofi se servește cu pâine aromatizată cu ierburi fine și unt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?