Tabără de vară în limba engleză pentru copii

0
855


Dacă aveți copii cu vârsta între 10 și 14 ani inclusiv, cunoscători ai limbii engleze, și doriți să le faceți vacanța de vară cât mai interesantă, îi puteți înscrie la tabăra de vară în limba engleză ce va avea loc în perioada 2-8 august a.c., la Gura Teghii, județul Buzău. Tabăra este organizată de Centrul Internațional „Helen Doron English” iar la ea pot participa toți copiii care vor să se dezvolte, să se bucure de natură și să-și îmbunătățească abilitățile de conversație.
    Toate activitățile se vor desfășura exclusiv în limba engleză, iar copiii se vor familiariza cu ecologia și alimentația sănătoasă, vor participa la o vânătoare de comori, vor dezlega ghicitori și vor fi învățați cum să construiască și să spună o poveste în limba lui Shakespeare. De asemenea, copiii vor dispune de un club de dans și karaoke, un teren de tenis și tradiționalul foc de tabără.
    Elevii care nu desfășoară cursuri la Centrul Internațional „Helen Doron English”, și vor să participe la această tabară de vară, vor susține un scurt interviu în limba engleză sau pot prezenta organizatorilor unul din următoarele certificate de competență lingvistică: KET, PET, FCE, CAE, CPE sau IELTS. Interviurile pot fi susținute telefonic sau la sediile „Helen Doron English” din București și Constanța, în intervalul orar 10.00-18.00, iar rezultatele vor fi primite pe loc. „De regulă, vara este anotimpul în care copiii nu au un program organizat, așa cum sunt obișnuiți în timpul anului școlar, iar această tabară de vară este de bun augur, atât pentru ei, cât și pentru părințiilor acestora. Toate activitățile pe care le vom desfășura împreună cu ei se vor ține în limba engleză, iar la finalul acestui program internațional, micuții vor câștiga noi prieteni, vor fi mai relaxați și fericiți și, desigur, vor putea vorbi cu mai multă ușurință în limba engleză”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English, în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
    Înscrierile pentru tabără se vor încheia cu 5 zile înaintea începerii taberei (pe 28 Iulie). Taxa de participare este de 990 lei per participant, taxă care include cazarea și masa la Pensiunea „Montana Varlaam” din Gura Teghii (Buzău), activitățile, atelierele, materialele necesare, precum și transportul cu punctul de plecare de la sediul „Helen Doron English” din București sau din Constanța. Pentru mai multe informații pot fi contactați organizatorii pe SE_romania@helendoron.ro sau la 0723.949393.
    Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste două milioane de copii din întreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită „Helen Doron English”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here