VIDEO: Alina, Andreea și David – trei copii care au nevoie de ajutorul nostru!

0
1462


Alina: o fetiță care la 14 ani cântărește doar 15 kilograme, bolnavă de paralizie spastică-parencefalie, dereglări de deglutiție și epilepsie, cu sechele de encefalită cu herpes virsus. Andreea: opt ani, născută cu Talasemie, a cărei viață depinde de transfuzia lunară făcută la Fundeni și injecția zilnică, a cărei descărcare durează 12 ore. David: băiețelul de 3 ani și jumătate, autist. Aceștia sunt cei trei copii ai Elenei Bican, de 31 de ani, și ai lui Șerban Pârvu, de 51 de ani, din Dumbrăveni, doi părinți sărmani care dau în fiecare zi, de 14 ani încoace, o triplă luptă pe viață și pe moarte, ca să le mențină existența puilor lor, pe linia de plutire. Bieții oameni nu mai știu cum să se împartă fizic și psihic, nu mai știu cum să își drămuiască puținii bani și, ajunși la disperare, cer public ajutor tuturor celor care au inima să îl acorde. Oricine dorește să facă acest gest, poate depune orice sumă de bani în contul deschis la BCR – Sucursala Focșani, pe numele Bican Elena Corina, în lei: RO 18 RNCB 0822 0689 6553 0001. De asemenea, puteți suna părinții micuților la numărul de telefon 0762.778.479. Nu treceți indiferenți peste cazurile dramatice ale acestor copii! Nu uitați de ei! Sunt mici, sunt prea bolnavi și chiar au nevoie de noi!

    Și dacă încă nu sunteți deciși, citiți accesând linkul http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-alina-andreea-i-david-trei-copii-care-au-nevoie-de-ajutorul-nostru_2_176572.html
o poveste despre sacrificiu, suferință și deznădejde duse la extrem, o poveste cruntă, dar adevărată, în care fiecare dintre noi putem deveni personajele care readuc speranța!
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here