Ediția: Vineri 27 Decembrie 2024. Nr 6786
Ediția: Vineri 27 Decembrie 2024. Nr 6786

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi Piept de curcan cu sos sweet chily și sparanghel


www.inbucatariilelumii.wordpress.com

Ingrediente:
200 g. piept de curcan
100 g. sparanghel
70 g. tăiței de orez
2 g. usturoi
100 ml. vin alb demi sec
50 ml. ulei de măsline
100 ml. sos sweet chily
sare, piper

Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie felii și se prăjește în ulei de măsline. După ce s-a rumenit bine,  se stinge cu vin alb. Se taie usturoiul mărunt și se pune în tigaie, peste carne, apoi se adaugă sosul sweet chily și se lasă pe foc până începe să clocotească. Între timp se pun bucățile de sparanghel la prăjit în ulei de măsline iar tăițeii de orez se fierb.
După ce s-a terminat prepararea cărnii, se pun tăițeii de orez pe o farfurie și se asezonează cu sparanghel prăjit, piept de curcan și sos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?