Tânărul care fura din trenuri a fost arestat preventiv

0
484


Tânărul de 19 ani, din comuna Puiești, județul Buzău, care a fost reținut joi seara de polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Focșani pentru că a furat telefonul unui călător, a fost arestat preventiv vineri. Soluția nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Vrancea. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Hadîr Zabar, pentru infracțiunea de furt calificat (…) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 27.02.2015, până la data de 28.03.2015 inclusiv. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpat și de la comunicare pentru procuror. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 27.02.2015, ora 12.30”, se arată în soluția magistraților Judecătoriei Focșani.
    Fapta de furt a fost comisă miercuri, oamenii legii fiind sesizați în jurul orei 18.00. După sesizare, principalul suspect, cunoscut de polițiști ca un cal breaz, a fost identificat. Totodată, a fost recuperat și telefonul furat. „La data de 25 februarie a.c., ora 18.00, polițiștii T.F. Focșani au fost sesizați despre faptul că H. Zabar, de 19 ani, din comuna Puiești, județul Buzău, în timp ce circula cu trenul IR 1664, a sustras unui călător telefonul mobil. Cu ocazia cercetărilor efectuate cu operativitate, polițiștii l-au depistat pe tânăr și au recuperat prejudiciul. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, au transmis polițiștii.
    Joi după-amiază, tânărul, care mai are și alte fapte la activ, fiind cercetat și de polițiștii de la Transporturi Feroviare Onești și Râmnicu Sărat, a fost reținut de polițiștii vrânceni pentru 24 de ore, iar vineri s-a emis mandatul de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here