Keira Knightley, desemnată cea mai elegantă vedetă însărcinată

0
1754


Actrița Keira Knightley a fost desemnată cea mai elegantă vedetă însărcinată, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, surclasând-o pe ducesa Catherine de Cambridge, extrem de lăudată de obicei pentru ținutele purtate în perioada sarcinii, informează dailymail.co.uk. Una dintre participantele la acest sondaj, realizat de site-ul my1styears.com, a comentat că actrița, în vârstă de 29 de ani, este „invidia femeilor însărcinate din toată lumea”. Actrița, nominalizată la Oscar anul acesta pentru rolul din filmul „The Imitation Game. Jocul codurilor”, este căsătorită cu muzicianul James Righton, membru al trupei Klaxons, iar cuplul așteaptă primul lor copil.
    Keira, care a primit un sfert dintre voturile participantelor la acest sondaj, a purtat numeroase ținute elegante de designer la galele cinematografice din acest sezon, unde cel mai recent film în care joacă, „The Imitation Game”, s-a numărat printre favoriți. Una dintre cele mai apreciate ținute a fost rochia Chanel pe care actrița a purtat-o la gala premiilor Globul de Aur 2015, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă ce va purta la gala Academiei americane, care va avea loc pe 22 februarie.
    Pe poziția a doua în acest top al celor mai elegante vedete însărcinate s-a clasat ducesa de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, soția prințului William al Marii Britanii, care, în prezent, așteaptă cel de-al doilea său copil. Catherine a primit 20% din voturile celor 600 de participante la acest sondaj. Ducesa urmează să nască în aprilie și a participat, în ultimele luni, la numeroase evenimente publice, unde a afișat ținute foarte elegante. Ca și în timpul primei sale sarcini, cu prințul George, ducesa a preferat brandul dedicat Seraphine. Una dintre participantele la acest sondaj a spus că ducesa este „elegantă și face ca perioada sarcinii să pară una ușoară”.
    Locul al treilea în acest top, cu 14% dintre voturi, a fost ocupat de vedeta serialului britanic „EastEnders” Jacqueline Jossa, în vârstă de 22 de ani, care este însărcinată cu primul ei copil. Actrița are o relație cu vedeta de televiziune Daniel Osborne. Topul este completat de cântăreața Frankie Bridge, soția fotbalistului Wayne Bridge, modelul Abbey Clancy, partenera de viață a fotbalistului Peter Crouch, Sophie Hunter, logodnica actorului Benedict Cumberbatch, cântăreața și prezentatoarea de televiziune Una Foden, soția jucătorului de rugby Ben Foden, actrița Zooey Deschanel, actrița Isla Fisher, care este căsătorită cu actorul Sacha Baron Cohen, și actrița Helen Flanagan, partenera de viață a fotbalistului Scott Sinclair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here