Ediția: Joi 26 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Joi 26 Decembrie 2024. Nr 6785

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi Zabic


www.traditiiculinareromanesti.ro

Ingrediente:
250 g. mălai Gold Maya,
apă cât cuprinde
untură Ferma noastră
sare.

Mod de preparare:
Se amestecă mălaiul Gold Maya cu apă și sare. Se frământă bine, ca un aluat. Din compoziția obținută se modelează turtițe de mărimi medii. Fiecare turtiță se pune la prăjit în untură Ferma noastră sau se coace în cuptorul Heinner până se rumenește.

Mod de servire:
Bucățile de zabic se servesc în loc de pâine sau se pot pune în ciorbă, sub formă de crutoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?