Vrâncenii sunt invitaţi să petreacă Revelionul în Piaţa Unirii din Focşani

42
6249


Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, îi invită pe vrânceni la mega petrecerea de Revelion, organizată pentru cetățenii județului Vrancea. Începând cu ora 18.00, pe scena amplasată în Piața Unirii din Focșani vor urca Ansamblul folcloric „Å¢ara Vrancei”, Geta Postolache, Matilda Pascal Cojocărița, Vali Bărbulescu, Lidia Buble, Super Trooper, Ruby, Kaoma, Cristi Minculescu Band, Maximilian, Goombay Dance Band, Alphaville și Ro-Mania. Între orele 23.50 și 00.15 va avea loc un spectacol de artificii și lasere. Prezentatori vor fi Adelina Pestrițu și Octavian Ursulescu.
    Alphaville este o formație germană, devenită populară în anii ’80, cunoscută mai ales pentru hiturile „Big in Japan” , „Forever Young”, „Dance with me” și „Sounds Like A Melody”.
    Åži Goombay Dance Band este tot o trupă germană apărută în anii ’80, sound-ul fiind oarecum similar cu cel al trupei Boney M. Printre hit-urile lor se numără „Sun of Jamaica” și „Seven Tears”.
    Kaoma este un grup pop braziliano-francez devenit cunoscut în lumea întreagă pentru hitul „Lambada”, lansat în 1989.
    Super Trooper este un proiect al Casei de Producție K1 Production, care aduce într-un concept nou de show spiritul și muzica anilor `70.
    Lidia Buble și Adrian Sina au lansat anul acesta „Noi Simțim La Fel”, o piesă ce a intrat imediat în playlist-urile radiourilor din România. Tot în 2014, Lidia a făcut parte din melodia „Kamelia”, single de revenire a brandului Akcent.
    „Stinge lumina” este, până în momentul de față, cel mai de succes disc single al lui Ruby în România.
    „Sophie” este cel mai de succes single lansat de Maximilian, având peste 11 milioane de vizualizări pe canalul oficial Okapi Sound de YouTube.
    Vali Bărbulescu este un DJ român de muzică house, minimal și techno. A mixat alături de nume cunoscute ca James Zabiela, ATB, Roger Sanchez, David Morales. A fost votat pe thedjlist.com cel mai bun DJ roman doi ani consecutiv.
    Pe scenă va urca și Cristi Minculescu, fostul solist al trupei Iris, care cântă din nou împreună cu Nuțu Olteanu, fondatorul IRIS. Alături de cei doi vor fi muzicienii suedezi Anders Diephuis – tobe și Ken Sundberg – bass.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here