Creatoarea de torturi de la Brutăria Marco dezvăluie tendinţele în materie de dulciuri

2
4504


Alina Vasile, creatoarea de torturi de la Brutăria Marco din Focșani, dezvăluie tendințele în materie de dulciuri pentru anul 2015. În articolul „Ați auzit de naked cake? Acesta va fi revelația anului în materie de torturi couture în 2015, spun maeștrii patiseri”, „După Afaceri Premium”, o revistă a Ziarului Financiar, prezintă cele mai interesante trenduri despre torturile anului 2015.
    Printre „artizanii de dulce” intervievați se numără și Alina Vasile, creatoarea de torturi de la Brutăria Marco. ” Anul 2015 vine cu gusturi tot mai simple, dar, în același timp noi, cu nuanțe ușor exotice și, pe alocuri, piperate. Torturile sunt presărate cu ingrediente precum merișoare, smochine sau boia și, după cum susține și Alina Vasile, o antreprenoare din Focșani care are propriul business în domeniu (Brutăria Marco), caramelul sărat va fi la mare căutare”, scrie După Afaceri Premium, care adaugă că pentru 2015 „cofetarii mai au un as în mânecă – conceptual de „naked cake”, dezgolit de clasicul marțipan, astfel încât ochii să vadă o construcție nefinisată, aranjată într-o armonie perfectă”.
    «”O altă noutate în rândul prăjiturilor este blatul red velvet care conține pastă de sfeclă roșie și care poate fi o bază bună de tort sau brioșe. Iar pentru un gust specific sărbătorilor de iarnă se poate adăuga praf de scorțișoară”, adaugă Alina Vasile de la Brutăria Marco», se arată în articolul pe care îl puteți citi INTEGRAL accesând linkul http://da.zf.ro/dupa-afaceri/gastronomie/ati-auzit-de-naked-cake-acesta-va-fi-revelatia-anului-in-materie-de-torturi-couture-in-2015-spun-maestrii-patiseri-galerie-foto-13735918

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here