VREMEA va fi caldă în weekend

0
536


Sâmbătă, VREMEA va fi mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și vor cădea precipitații în regiunile centrale, vestice și nordice, unde izolat se vor depăși 10 …15 l/mp, și pe arii restrânse în rest. Vor fi mai ales ploi, exceptând zona de munte, iar noaptea și Crișana, Maramureșul și Transilvania, unde treptat vor predomina ninsorile. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în vestul, sud-vestul, centrul țării, dar mai ales la munte, unde, în special pe creste, va viscoli sau va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și 4 grade. Pe arii restrânse va fi ceață, cu precădere în zonele joase din sud și sud-est.
La munte, VREMREA va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse se vor semnala precipitații. Ziua vor fi mixte în nordul Carpaților Orientali și mai ales ploi în restul zonei montane, dar noaptea acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări, iar pe creste va sufla tare.

    Duminică, VREMEA, se va răci față de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Va ninge la munte, în Maramureș, în Transilvania, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, unde trecător va spulbera sau va viscoli zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, iar cele minime se vor situa între -6 și 1 grad. Pe arii restrânse, în zonele joase, va fi ceață.
La munte, VREMEA se va răci față de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Mai ales în cursul zilei, pe arii extinse se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări, iar pe creste va sufla tare, trecător spulberând zăpada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here