VIDEO și GALERIE FOTO: Premii pentru tinerele talente. Duminică, la Focşani va cânta Ducu Bertzi

0
1177


Primăria municipiului Focșani și compania Premium Porc au premiat, aseară, tinerii elevi care au participat la concursul de muzică „Gala tinerilor talente din Vrancea”. A fost o competiție organizată de municipalitate în Piața Unirii din Focșani, acolo unde a fost amenajată Vrancea Dalbă. Pentru organizarea acestui eveniment, autoritățile au pus la bătaie premii importante: două jumătăți de porc oferite de Premium Porc Group si câte o cină romantică, oferite de restaurantele Wasserman și Laguna. Premiile au fost oferite vineri seară, în cadrul unui spectacol organizat în Piața Unirii.     Au fost oferite diplome de participare elevilor Elena Pâsu, Alina Andrei, Răzvan Baciu, Nicușor Isac, Camelia Măciucă, Gabriela Matei, Diana Prohi, Alexandru Cristian Preda, Lăcrămioara Valentina Simion, Lăcrămioara Å¢ugui.

    Organizatorii au oferit două premii speciale pentru doi elevi de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, Ionuț Alexandru Candea și Ramona Elena Tîlvăr. Aceștia au primit câte o cină la restaurantele Wasserman și Laguna. Cele mai mari premii, câte o jumătate de porc, oferite de Premium Porc au fost câștigate de Ana Maria Costachi, de la Liceul „Simion Mehedinți”, din Vidra și Bogdan Chicoș, de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, din Focșani. Cei doi au fost câștigătorii premiilor de popularitate și, respectiv, de creativitate.
    Ulterior, pe scenă au urcat Ana Maria Costachi și Bogdan Chicoș, care au interpretat melodiile cu care s-au înscris în concurs. Câștigătorii au fost prezentați de dj-ul Cătălin Caleț de la Radio Dada, actorul Sorin Francu și reprezentantul Premium Porc, Rareș Popelca.
    Sâmbătă și duminică programul în Vrancea Dalbă continuă cu Caravana Moșului. Sâmbătă seara va cânta Florin Sasarman. Duminică vine la Focșani Ducu Bertzi. De luni, 22 decembrie, până miercuri, 24 decembrie în Piața Unirii va fi concurs de dj și muzică mixată de cei mai buni dj din oraș. Marți, pe 23 decembrie, DJ Willy va face un program de dj cu muzica anilor ’70, ’80, ’90.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here