Ediția: Joi 26 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Joi 26 Decembrie 2024. Nr 6785

GALERIE FOTO: Premii pentru micii artişti vrânceni


Cei mai mici dintre artiștii județului Vrancea au participat, în perioada 5-7 decembrie, la Festivalul internațional pentru copii și tineret „Cântec de stea”, ce a avut loc la Piatra Neamț. Ei s-au întors acasă cu premii importante. Manifestarea a fost pusă în scenă de Asociația Children Forever și Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Piatra Neamț, în parteneriat cu Consiliul Local Piatra Neamț, Consiliului Județean Neamț, Ministerul Educației Naționale, Radio România Regional Iași, Agenția de Dezvoltare Națională Nord-Est, Centrul Europe Direct Nord Est, Teatrul Tineretului Piatra Neamț, Inspectoratul Åžcolar Județean și Colegiul Național „Calistrat Hogaș”. 
Din Vrancea au participat Mihai Bratosin, cu melodia Noapte de Crăciun, care a obținut trofeu la categoria sa de vârstă, Ana Maria Istudor – cu melodia Once upon a December – premiul I, Iulia Novac – cu melodia Sa-ntâmplat – mențiune, Maria Mădălina Lihăt – cu melodia White Christmas – premiul III, Gabriel Ploșniță – cu melodia Cântec pentru Iisus – premiul I, Giulia Andonescu – cu melodia Vis de iarnă – premiul II, Mădălina Vasilache – cu melodia Noapte de Crăciun – mențiune, Andra Roșca – cu melodia Ninge iar – mențiune, Alina David – cu melodia Vis de iarnă – premiul III, Alexandra Necula – cu melodia Once upon a December – premiul I, Monica Ștefan – cu melodia Santa Baby – mențiune,  Andreea Monac, premiul categoriei de vârstă, Alisa Lupu – cu melodia Milioane – mențiune, Fabiana Borcăiaș – mențiune, Teodora Cioară – cu melodia Hallelujah – premiul II, Ștefania Cioară – cu melodia Fluturi de zăpadă – premiul II, Sofia Maria Ciobanu – cu melodia E sărbătoare, vine Moș Crăciun – premiul II. La secțiunea grupuri, cel format din Mihai Bratosin și Ana Maria Istudor a obținut premiul I, iar cel format din Robert și Anthony Emery au luat mențiune. 
Festivalul a fost un eveniment cultural inedit, de muzică ușoară și tradițională cu specific de iarnă, cântecele fiind interpretate de copii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. Festivalul a avut un rol educativ, impunând concurenților repertoriu și ținută scenică adecvată vârstei. Concurenții au oferit publicului ocazia să se bucure de întâlnirea diverselor stiluri: muzică ușoară pop, jazz, etno, musical și muzică tradițională cu tematică de iarnă sau tradițională – colind.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?