Amânare în procesul dintre patroana din Focșani și presupusa sa amantă

0
764


Claudia Ana I., tânăra din Neamț trimisă în judecată pentru amenințare, hărțuire, distrugere și șantaj, după ce a susținut că a avut o relație intimă cu o patroană din Focșani, s-a întâlnit vineri cu partea vătămată, în sala de judecată. La primul termen, cele două nu au discutat și nici nu s-au făcut audieri, deoarece inculpata a solicitat un nou termen pentru a-și angaja apărător. 
 Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au trimis-o în judecată pe tânără, de 21 de ani, după ce a susținut că a întreținut relații intime cu o femeie de afacere din Focșani. Anterior, fata din Neamț a susținut că a avut relații cu cântăreața Carmen Șerban. În urma anchetei, procurorii au stabilit că la începutul anului 2013, afacerista din Focșani a cunoscut pe Facebook o persoană, care s-a recomandat a fi bărbat și cu care a început o relație de prietenie. În realitate, afacerista din Focșani nu vorbea cu niciun bărbat, ci cu Claudia Ana I.. Anchetatorii spun că tânără putea să-și transforme vocea cu ajutorul unei aplicații. 
În timpul discuțiilor, „bărbatul” i-a spus afaceristei că are o fiică, pe care o cheamă Claudia Ana I. și astfel aceasta din urmă s-a cunoscut cu partea vătămată. În timpul întâlnirilor cu afacerista, tânăra din Neamț i-a spus că este bolnavă de inimă, că mama ei a părăsit-o, că nu are serviciu și că nu se poate întreține singură. Impresionată de drama femei, afacerista i-a dat acesteia diferite sume de bani și chiar i-a plătit o consultație la un cabinet medical, toate aceste favoruri fiind făcute în ideea că la un momentdat îl va întâlni pe presupusul tată al tinerei. Fără să realizeze că „personajul și poveștile” create de inculpată nu sunt reale, în luna noienbrie a anului trecut afacerista i-a cerut bărbatului cu care discuta să se întâlnească față în față. Bărbatul a fost de acord, dar nu s-a prezentat la întâlnire la data stabilită, invocând că a avut probleme. În realitate nici nu avea cum să vină, pentru că personajul era ireal. 
La începutul acestui an, focșăneanca i-a spus bărbatului că încheie relația, așa că nu i-a mai răspuns la mesaje. Supărată, Claudia Ana I. a început să o sune pe patroană, pe soțul acesteia, dar și pe fiul lor, în mod frecvent, atât ziua cât și noaptea. Apoi, a început să-i amenințe cu moartea pe patroană și pe membrii familiei ei și chiar să-i urmărească. Punctul culminant al poveștii a fost atins pe 17 februarie, când inculpata a sunat-o pe partea vărămată și i-a spus că va da foc pensiunii pe care o deține, dacă aceasta va pleca în vacanță cu soțul. Amenințările au speriat-o pe patroană, care a sesizat poliția. 
Apoi, focșăneanca, familia sa și câțiva prieteni au plecat în vacanță, iar când au revenit la domiciliu au găsit un cuțit înfipt în peretele de lângă tocul ușii de la intrare. Cea care făcuse acest lucru era tânăra din Neamț, după cum au stabilit anchetatorii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here